Aanbod persoonlijk

12Reflect

Onze benaderingswijze

12Reflect is een zeer toegankelijke praktijk voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Elke aanmelding wordt discreet en met respect tot de deontologische code benaderd.

U kan rekenen op een professionele en eerlijke aanpak.   


Psychosociale begeleiding


De kans dat we het op een gegeven moment in ons leven toch even niet goed meer weten is zeer reëel. Meestal zoeken we dan naar mogelijkheden in onze onmiddellijke omgeving om met deze moeilijkere momenten om te gaan. Maar het kan best dat je toch het gevoel hebt dat je onvoldoende handvaten vindt om je pad op een gewenste manier verder te zetten. Een deskundige hulpverlener zoals een psycholoog/psychotherapeut kan je hierin ondersteunen. Zij zijn specifiek opgeleid om actief met jou een persoonlijk en doelgericht traject op te starten. Bij 12Reflect kan je alvast terecht voor moeilijkheden aangaande privé- en werkgerelateerde thema’s zoals onder meer: identiteitscrisis, relationele moeilijkheden, studie- en werkstress, bore- en burnout, conflicten op de werkvloer, …


We bieden ook loopbaanbegeleiding aan. Deze dienstverlening kent een opgelegde structuur die door de overheid wordt ondersteund. Gezien deze specifieke benadering, wordt dit als een apart onderdeel belicht. Niettegenstaande kan dit uiteraard ook zijn raakvlakken hebben met de eerder vernoemde thema’s.


Loopbaanbegeleiding


Via de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie (AIHP) bekwaamde ik me als loopbaanbegleider. AIHP is een erkend loopbaanbegeleidingscentrum en hierdoor valt het loopbaantraject  onder het wettelijke subsidiesysteem en kan je binnen dit kader als aanmelder beroep doen op de loopbaancheques die je via de VDAB website kan aanvragen. Middels deze loopbaancheques wordt jouw persoonlijke financiële bijdrage gereduceerd naar 10Eur/u met een maximum aan 8u per loopbaantraject.

Maak een afspraak

Afspraken kunnen zowel telefonisch als per mail gemaakt worden.


Telefonische afspraken kunnen via  0473/ 52 04 24.

Bij voicemail, gelieve even uw telefoonnummer en naam in te spreken opdat ik u zo snel mogelijk kan terug contacteren.


Wenst u per mail een afspraak te maken, dan kan dit via dit mailadres: Tamara.Debrouwere@gmail.com

Gelieve in uw mail minimaal 3 momenten voor te stellen die voor u schikken. Vervolgens zal ik u terug mailen om een afspraak te bevestigen.


Praktijkadres:

Beemdenstraat 28

2300 Turnhout

Ruime parkeergelegenheid aan de praktijk

Nabije bushalte


Contact

Beemdenstraat 28

2300 Turnhout

Tamara.debrouwere@gmail.com

0473/52 04 24

 Tel: 0473/ 52 04 24

© Copyright 2015. All Rights Reserved.